15 de maig del 2014

Germanet de Basma

A la classe dels Pingüins no parem de tenir dies especials! Ja fa unes setmanes que la nostra companya Basma va tenir un germanet petit: el Youssef. El nom els agrada molt, ens fa gràcia que es digui com un de nosaltres. 


Teníem moltes ganes de conèixer al bebè, així que vam convidar-lo a que vingués a la nostra classe. La Hanane, la mama de la Basma, va dir que una tarda ens farien una visita. A nosaltres ens agraden molt els bebès i sempre estem fent preguntes a la Basma sobre el seu germà. Per això, vam decidir que el dia que ens visités la Hanane amb el Youssef li preguntaríem totes aquestes coses, ja que segur que ella ens explicava més detalls! Vam agafar un full i vam preparar "l'entrevista":
 
-Menja pit?
-Menja llet?
-Pren biberó?
-Va a llar d'infants?
-Plora molt?
-Fa caca? I fa molta pudor?
-Porta bolquer?
-La Basma ajuda a casa?
-La Basma explica contes al Youssef?
-A que juguen els bebès?
-Juga amb la Basma?
-...

I per fi va arribar el dia! La Basma estava feliç de presentar-nos el seu germà. La seva mama ens va explicar tot el que volíem saber. Nosaltres ens vam portar molt i molt bé i vam fer totes les preguntes "superbé"! 
 


Quan vam marxar, vam prepara un regal: un àlbum de dibuixos. Dibuixos molt especials, ja que dibuixàvem a la seva família!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada