31 de gener del 2014

Comiat Laura

Aquesta tarda ha estat una tarda molt especial. Avui la Laura ha acabat les seves pràctiques i hem tingut un munt de sorpreses. Primer hem recordat moltes de les coses que hem fet plegats. Han estat moltes i totes ens han agradat. Després els Pingüis li hem dit un munt de coses boniques a la Laura: que ens ha agradat molt el conte de "Els Tres Porquets" i la maleta viatgera, que l'estimem molt, que ens ha agradat quan ens ajudava a fer les feines, que és molt guapa... Eren coses tan boniques que fins i tot la Nuri s'ha quedat amb la boca ben oberta. I és que tot i que som una mica petits tenim el cor molt gran. 
Seguidament, la Laura ens ha donat un regalet per a cada nen i cada nena: un titella amb la nostra cara feta en un cos de porquet. Ens ha agradat molt, sobretot quan ella ha agafat al llop i ens volia menjar. Ai, ai, ai! 
Nosaltres també li hem preparat una sorpresa: una postal plena de fotos de totes les coses que hem fet durant aquests dies i els nostres noms. A continuació, hem fet un berenar amb un pastís boníssim que ens ha preparat la mare de la Paola per acomiadar-la amb la panxa ben plena! Mmmmmm!
La veritat és que tot i que dilluns no la tindrem a la classe, no estem tristos perquè la Laura ens ha promès que vindrà un dia a veure tots els viatges que ha fet la nostra maleta viatgera. Què bé!!! 
Ja tenim ganes de que torni!
FINS AVIAT!!!
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada