19 de gener del 2014

La maleta vitgera

Dijous va ser un dia molt especial! 
Per fi, els nostres papes, mames, germans, iaios i altres familiars, van saber més coses sobre la MALETA VIATGERA.
Van venir totes i tots a la nostra classe on la Laura, amb l'ajuda de tots els pingüins i totes les pingüines, els hi va explicar què era la MALETA VIATGERA.  

Vam explicar que la maleta viatjarà per totes nostres cases. Què bé!!! Estem molt emocionats. Seguidament, vam mirar quines eren les coses que hi havia en aquesta maleta tan guapa que ens van portar els tres porquets, què haurem de fer a casa quan la tinguem, etc.
Després, vam ajudar a la Laura a explicar el conte de "L'Elmer", un elefant de colors que ens agrada molt. Els nostres familiars van comprovar que podem gaudir plegats d'un conte sense conèixer les lletres que hi ha escrites.
Per acabar la tarda, vam pintar junts un dibuix de l'Elmer i vam poder ensenyar a als nostres familiars tot allò que vam voler de la nostra classe.
Va ser una tarda molt especial, en la que tothom va gaudir molt.

Esperem tenir més oportunitats com la d'aquest dijous. Per cert, la maleta ja va viatjar a la primera casa! 
Per acabar, la Nuri i els Pingüins vam donar les gràcies a la Laura, per ajudar-nos tant cada dia i portar-nos coses a l'aula tan guapes com aquesta activitat.

Des d'aqui també agraïm a tots els familiars que hagin volgut passar amb nosaltres aquesta bona estona.
Tenim moltes imatges d'aquesta tarda i volem que les mireu totes, però com que son tantes no és possible penjar-les totes a la revista, per això hem pensat que la millor manera és que pogueu descarregar l'arxiu complert i per fer-ho només heu de seleccionar el següent enllaç:
https://mega.co.nz/#!74YTVZLC!Ms9xF2qnx3soURktMn01WiYnZZ1byeiWKmOw9Rg6a28
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada